Těchto 5 tradičních Jordanů se v roce 2022

vrátí, když se Nike přiblížila k Michaelovi Jordanovi s konceptem výroby podpisové boty zpět na začátku 80. let, ani jeden z nich nepochopil v době, kdy se chystají pustit Cesta definující ERA, která by pokrývala nespočet tenisek po několik desetiletí. Společnost Legendární designéry Bruce Kilgore, Peter Moore, Peter Moore, a Tinker Hatfield, by s jeho vzduchem po dobu čtyřiceti let spolupracovali s jeho airness, by se s jeho vzduchováním spolupracovali na produkci ideálního portfolia párů, které četné sneakerheads po dobu čtyřiceti let spolupracují, Peter Moore, Peter Moore a Tinker Hatfield, považovaní za nejznámější partnerství, které trh má, a na trhu, kdy kdy uvidí.

Po cestě se vydali některé naprosto úchvatné tenisky, stejně jako začneme nový rok, jediným poskytovatelem jsou tady, aby vám řekli, které pět tradičních leteckých jordanů se v roce 2022 vrátí AJ7 Určitě nechcete nechat ujít žádný typ z nich, takže se ujistěte, že ji udržíte nejlépe právě zde pro vaši nejlepší možnost zkopírovat!

Int’l Shipping

Vidět víc

Air Jordan 3 “Fire Red”

Abychom věci zahájili, říká se, že Air Jordan 3 “Fire Red” se letos dostává do značné míry. První představení v roce 1988, naposledy, kdy byl tento konkrétní barev retro’ed v roce 2013, když se okamžitě nabídl. S křupavou bílou koženou obložení, tmavým potiskem slonů a také nápadným červeným přízvukem podél kotníku i vzduchové mezipodečtí je to jen jeden z těch vzduchových Jordan 3s, které každý hlavní teniska potřebuje ve své sbírce.

Int’l Shipping

Vidět víc

Air Jordan 4 “Vojenská modrá”

Říká se, že Air Jordan 4 „Vojenská modrá“ se vrátí, že se kola již více než rok, ale naše zdroje nám říkají, že v roce 2022 se určitě dostanou triumfální návrat. První vystoupení v roce 1989 a rychle skončilo jako jeden z nejvyhledávanějších Air Jordan 4s v prakticky čtyři desetiletí dlouhé historie Jordan Brand. Zatímco se to retro’ed v roce 2006 i v roce 2012, bylo nám řečeno, že verze 2022 bude fungovat spíše odznak OG „Nike“ než Jumpman.

Int’l Shipping

Vidět víc

Air Jordan 5 “Green Bean”

To bylo rozhodně neočekávané. Je zřejmé, že se zmenší v rámci sbírky Vintage Summertime 2022 Jordan Brand 2022, zdá se, že Air Jordan 5 „Green Bean“ z roku 2006 se také vrátí také. Když to říká, že se říká, že tento Air Jordan 5 bude přejmenován na „kastrol“ po jídle, které Deloris Jordan použil k výrobě Michaela po svých basketbalových hrách. Zdá se to docela náhodně, víme, ale uvidíme, co se stane.

Int’l Shipping

Vidět víc

Air Jordan 7 “Citrus”

Ještě jeden další ročník z roku 2006 se Air Jordan 7 “Citrus” zjevně vrátí v roce 2022 asi šestnáct let po jeho původně. I když je jeho styl docela snižován, zejména když jej porovnáte s tím, co jsme dosud viděli, když se lépe podíváte, uvidíte, že je mnohem víc než uspokojit oko. Podél celočetného semiše objevíte kontrast oranžové šití, které okamžitě upoutají oko. To ve spojení s ohnivě červenými akcenty na jazyku i patě a také jste dostali jistého vítěze.

Int’l Shipping

Vidět víc

Air Jordan 7 “Raptors”

A v neposlední řadě se Air Jordan 7 „Raptors“ vrací v roce 2022. Oslava přesně třicet let, protože tento legendární Colourway debutoval, to bylo původně nazýváno „temné uhlí“ zpět v den. Když to řekl, že když v roce 1995 šli do lig v Toronto Raptors, byl přejmenován jako pocta. Vyrobeno v paletě barevného podpisu týmu, jedná se o teniska, kterou potřebuje každý hlavní sneakerhead v trezoru.

To neznamená, že neznamená vyčerpávající výpis, protože během příštích dvanácti měsíců bude ještě mnohem více Nike Air Jordans, takže se ujistěte, že jej uložíte u jediného poskytovatele pro vše, co požadujete! Pokud nechápete, jakou velikost získáte pro jakýkoli typ těchto siluet, podívejte se na několik našich užitečných průvodců velikostí níže:

Průvodce velikostí Air Jordan 1
Průvodce velikostí Air Jordan 2
Průvodce velikostí Air Jordan 3
Průvodce velikostí Air Jordan 4
Průvodce velikostí Air Jordan 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *