Stüssy vydává výběr nestárnoucích kusů na jaro 2022

po spojení sil s BAPE jen pár týdnů zpět na výběr kapitánů Trucker, Stussy nastaví své památky zpět na své vlastní zboží na jaro 2022. Jak je vlastní u Stussy’s’s Nabídka, tato nejvíce současná sbírka sportovní výstřední rozmanitost zboží, z nichž všechny se ukazují s uvolněným i jedinečným zvratem.

Zahrnuto v této nejmodernější sbírce vidíme řadu pletených stylů, známé i tradiční siluety pracovních oděvů, lehký vzhled a vyšívané nabídky. S okem pro nestárnoucí styl, Stussy zdobil tuto sbírku s velkým množstvím barev ideální pro jaro i léto, kromě podzimního i zimního stylu.

Obrázek pomocí Stussy
Tato kapka vypadá zdánlivě, že řada svrchního oděvu vypadá, včetně zjevného vlivu na pracovní oděv. Do této směsi je zahrnuta pracovní bunda s lososem, celkem s kontrastními černými límci a čelním uzavřením zipu. Jinde vidíme celkem pleteného kusu s vysokou váhou s všestranným vzorem, nejlepší pro celoroční vzhled i vrstvení.

Obrázek pomocí Stussy
Celá kolekce Stussy Spring 2022 je nabízena z webových stránek značky a pravděpodobně se představí u jiných obchodníků v nadcházejících týdnech. V dalších zprávách Monkey Time X Dickies smíchá styl pracovního oblečení se současným pohodlím.

Obrázek pomocí Stussy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *