Palác uvolňuje výběr produktů svrchního oblečení pro třetí pokles dovolené 2021

to byl spíše rok pro londýnské palácové skateboardy! Poté, co spolupracoval s jako Harrods, Vans, Kappa a Stella Artois, jen abychom jmenovali alespoň některé, palác pokračuje v zabalení ročně s jeho výběrem dovolené 2021. Tento třetí pokles představuje komplexní rozmanitost podzimní a zimní sezóny, která vypadá připravená k tomu, aby se naše chladicí počasí hodí na další úroveň.

Vedete tento nejnovější pokles a vidíme trojici parků ve stylu umělého stylu, který přichází v černé, vínové a odstíny. Tyto kusy dorazí se dvěma velkými kapsami na přední straně oděvu, velkým palácovým trojlístkem na zadní straně a kapucí lemovanou kožešinou. Pohybujeme se dál a vidíme trio chlupaté tepláky vyvinuté z Polartec High Loft Fabric. Tyto kousky sportují řadu zipů napevlých seam spolu s kontrastním logem bílého paláce Tri-Ferg na levé paži.

Obrázek přes palác
Stejně jako tradice, tento nejnovější pokles obsahuje také řadu grafických tričkových košil, včetně kusu „Palace Wicked“ s tanečními snímky a design „Palace Trust“, který zobrazuje hada na obráceném kříži.

Obrázek přes palác
Pokud chcete dostat ruce na třetí kolekci Palace Holiday 2021, bude tento pokles k dispozici jak v jejím obchodě, tak na svém místě 24. prosince. V dalších zprávách představí Oi Polloi své „Sportswear Co.“ Sbírka zboží ve stylu kolegia.

Obrázek přes palác

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *