Získejte Euro 2020 a vezměte 30% slevu na tyto odpaliště na stadionu Nike England 2020!

O rok později a EUFA Euro 2020 je konečně hned za rohem! Poté, co byli oddrženi na rok kvůli pandemii, fotbaloví fanoušci v Evropě i po celém světě se ovládají, stejně jako podporují své týmy, stejně jako o tom, co je mnohem lepší metoda pro to pro fanoušky Anglie, než s těmito zbrusu novými Nike Anglie 2020 Tees stadionu!

Tyto odpaliště, které přicházejí do obou domů, tak i stylů a jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného polyesteru a také fungují extrémně prodyšný materiál, který vás udržuje v chladu, suchém i stylovém, ať už jste na hřišti nebo pijete džbán.

Obrázek přes Nike
Int’l Shipping

Kup nyní

Set House se objeví v tradiční anglické bílé barvě s centralizovaným třípodnikem a tématem loga Nike Swoosh. Navíc je kolem límce a také po bočním švu oděvu, pruhovaný styl.

Strana pryč se objevuje s kontrastním stylem a stylem se svým protějškem domu. Tato verze obsahuje pólo límec a také dvojitou knoflíkovou plaketu spolu s výrazným modrým vzorem Camo-Esque. Aby se věci zmiňovaly téma 3 Lions, a Nike Swoosh jsou uvedeny v prominentní červené.

Po omezenou dobu můžete policista těchto odpaliště Nike England s velkým 30% slevou v rámci prodeje Nike! Využijte kód Summer21 a nenechte si ujít. V přidružených zprávách zkontrolujte největší kousky oblečení v legendárním 30% prodeji Nike.

Obrázek přes Nike
Int’l Shipping

Kup nyní

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *