Joshua Tree inspiruje nadaci National Park Foundation x Adidas ZX 5000

v souladu s On z jeho oživení A-ZX začátkem tohoto týdne, tři pruhy nyní odstranily zábaly z National Park Foundation x Adidas zx 5000. Vyrobeno ve spolupráci S americkou službou National Park Service se inspiruje populárním národním parkem Joshua Tree, který se nachází v jihovýchodní Kalifornii.

Tento ZX 5000, který si půjčuje zaprášenou paletu parku, je malován ve fialové, růžové a oranžové barevné schéma, které se podobá západu slunce. Robustní materiály se používají po celou dobu včetně horního i obtížného Nubucku na infuzi Cordura, zatímco duo tažných záložek milí patu a mediální stránku pro tuto další utilitární atmosféru, které všichni rozumíme, stejně jako lásku.

Obrázek přes adidas

Obrázek přes adidas
Karta značky Joshua Tree zdobí jazyk, stejně jako dole, objevíte adidas torsion infuze mezipodniky pro podporu a stabilitu, která je další úroveň, a dokončí milostný dopis k přitažlivosti přírody.

Očekává se, že se 21. srpna sníží, nadace národního parku X Adidas ZX 5000 je nutností, zejména pro fanoušky této renomované siluety. Pochopíme, jestli je přidáte do své sbírky v této sezoně, stejně jako v souvisejících zprávách, potomstvo X Adidas ZX 10000 „LA“ právě dostalo hlavní doplněk!

Obrázek přes adidas

Obrázek přes adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *