Nový zůstatek Casablanca x XC-72 byl představen

Vztah mezi Casablanca a novou rovnováhou je silnější než kdy jindy. V loňském roce pomohla pařížská značka společnosti Boston se sídlem v Bostonu spustit 327 a nyní se znovu sešli, aby debutovali v horké očekávané Casablance X New Balance XC-72-a my se dosud poprvé podíváme.

Návrhářka Sneaker Charlotte Lee jako „sportovní automobil pro vaše nohy“ je to na rozdíl od všeho, co jsme viděli dříve. Tento pár, který připomíná Leeovy další výtvory, jako je výše uvedené 327 a 237, se může pochlubit retro inspirovaným svrškem, který je vytvořen z hojnosti kůže a semišových panelů, všechny namalované v kontrastní červené, bílé a žluté barevné kombinaci. Velká kurzíva „n“ klouže po bočních a středních bočních stěnách, zatímco další detaily „NB“ se dostanou kolem paty.

Pod XC-72 je to, kde se kouzlo děje. S rozsáhlými liniemi a hřebeny podobnými běhounu je snadné vidět, jak jsou inspirovány vašimi preferovanými supercary. Perforovaná základna dokonce vypadá jako kožené sady, které byste našli na sedadlech kbelíků a volantu.

Casablanca x New Balance XC72 je naplánováno do 27. srpna prostřednictvím vybraných prodejců po celém světě, nutností! Dejte nám vědět, co si myslíte o nejnovější spolupráci s Charaf Tajerem, a když jste tady, můžete také osvěžit své podzim za tyto nově vydané nové rovnováhy 327s!

Obrázek přes Casablanca
Int’l Shipping

Vidět víc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *